Sorana Mantho este noul corporate affairs director la Philip Morris România & Bulgaria

Autor: Ioana Mihai Postat la 10 aprilie 2012 338 afişări

Sorana Bogdana Mantho este noul director de corporate affairs la Philip Morris România şi Bulgaria. Ea are o experienţă de 20 de ani în domeniul juridic – din care 13 ani în legal management pentru companii din domeniul telecomunicaţiilor şi al industriei grele. În ultimii cinci ani, Sorana Mantho a fost senior counsel, conducând departamentul juridic al companiilor Philip Morris România şi Philip Morris Bulgaria.

Numirea ei survine în urma plecării lui Andrei Vasilescu, care, după o carieră de peste 16 ani în cadrul companiei, a decis să se dedice unor proiecte personale de natură antreprenorială.

"Sunt convinsă că vom continua să ne consolidăm reputaţia şi capacitatea de a menţine un dialog deschis cu toţi partenerii noştri, pentru a crea un cadru de operare predictibil şi transparent, astfel încât să ne putem dezvolta operaţiunile şi să ne creştem cota de piaţă în România şi Bulgaria", a declarat Sorana Mantho.

Philip Morris România are în jur de 800 de angajaţi, din care aproximativ 500 lucrează în fabrica din Otopeni. Pe piaţa ţigaretelor, evaluată de BUSINESS Magazin la circa 3,5 miliarde de euro anual, peste 90% din vânzările legale se împart între filialele locale ale British American Tobacco, Japan Tobacco International şi Philip Morris.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sorana-mantho-este-noul-corporate-affairs-director-la-philip-morris-romania-bulgaria-9504381
9504381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.