Soprana Roxana Briban s-a sinucis

Postat la 21 noiembrie 2010 19 afişări

Soprana Roxana Briban, in varsta de 39 de ani, s-a sinucis, sambata dupa-amiaza, in casa ei din Bucuresti, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Briban, sotul artistei, care a precizat ca aceasta a suferit un soc dupa ce a fost data afara de la Opera Nationala din Bucuresti, in 2009.

"Ieri dupa-masa eu am fost la cumparaturi si cand m-am intors am gasit usa incheiata, cu cheile in usa, pe dinauntru. Am intrat pe geam si am gasit-o in cada, cu venele taiate, cu trei pungi legate cu scotch in jurul gatului. Nu avea puls, nu respira, a venit echipa SMURD care a incercat sa o resusciteze, dar nu a reusit", a explicat Alexandru Briban.

El a precizat ca soprana a suferit o depresie dupa ce a fost data afara de la Opera Nationala Bucuresti in 2009. "A suferit un soc. Pe directorul de la Opera Nationala Bucuresti nu-l mai interesa, desi avea una dintre cele mai bune voci si o cariera internationala. A suferit foarte mult atunci", a spus Alexandru Briban.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
sinucidere,
cazuri,
romani,
Roxana Briban
/actualitate/soprana-roxana-briban-s-a-sinucis-7736388
7736388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.