Sondaj: Câţi dintre angajaţii români nu vor să fie prieteni pe Facebook cu şeful

Postat la 06 februarie 2013 12 afişări

Un sondaj recent arată câţi dintre angajaţii români nu privesc adăugarea şefului în lista de prieteni de pe Facebook ca pe un lucru neobişnuit şi câţi dintre angajatori îi caută pe candidaţi pe site-urile de socializare înaintea unui interviu.

Potrivit sondajului realizat de site-ul de recrutare BestJobs.ro, mai mult de jumătate - 57 la sută - dintre angajaţii români nu vor să-şi adauge şeful în lista de prieteni de pe Facebook, alţi 9 la sută neobişnuind să îşi adauge nici colegii.

La polul opus se află 11 la sută dintre angajaţii români, care au declarat că au o relaţie de amiciţie cu şeful chiar şi în viaţă reală, astfel că adăugarea acestuia în lista de prieteni de pe Facebook nu li se pare un lucru ieşit din comun.

Alţi 19 la sută dintre angajaţii români nu au nicio problemă cu adăugarea şefului pe reţeaua de socializare, chiar dacă nu sunt amici cu acesta în viaţă reală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sondaj,
angajaţi,
Facebook
/actualitate/sondaj-cati-dintre-angajatii-romani-nu-vor-sa-fie-prieteni-pe-facebook-cu-seful-10547012
10547012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.