Snowden nu poate părăsi Rusia fără un paşaport valabil. Cum arată hotelul în care ar fi stat consultantul NSA

Postat la 27 iunie 2013 69 afişări

Fostul consultant NSA Edward Snowden, căutat de Statele Unite, nu poate să părăsească aeroportul din Moscova, unde s-ar afla potrivit autorităţilor ruse, fără să aibă un paşaport valabil, a declarat o sursă apropiată dosarului.

Snowden nu poate părăsi Rusia fără un paşaport valabil. Cum arată hotelul în care ar fi stat consultantul NSA

 "Snowden nu are documente valabile. Din acest motiv, el nu poate să meargă nici în Cuba şi nici oriunde altundeva", a declarat această sursă, citată de agenţia de stat RIA Novosti.

Statele Unite au anunţat că au anulat paşaportul lui Edward Snowden, a cărui arestare şi extrădare este reclamată de către Washington, pentru a-l judeca pentru "spionaj".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/snowden-nu-poate-parasi-rusia-fara-un-pasaport-valabil-cum-arata-hotelul-in-care-ar-fi-stat-consultantul-nsa-11035646
11035646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.