Snowden a primit documentele care îi permit să iasă de pe aeroportul din Moscova. Sursă: "Americanul se pregăteşte să plece"

Postat la 24 iulie 2013 35 afişări

Fostul consultant al serviciilor americane de informaţii Edward Snowden a primit documentele care îi permit să părăsească aeroportul Moscova, unde este blocat de o lună, au declarat miercuri surse pentru agenţii de presă ruse.

Snowden a primit documentele care îi permit să iasă de pe aeroportul din Moscova. Sursă: "Americanul se pregăteşte să plece"

"Americanul se pregăteşte să iasă (...). Documentul care îi permite să părăsească zona de tranzit a aeroportului Şeremetievo i-a fost înmânat de către avocatul (său rus) Anatoli Kucerena", a anunţat o sursă apropiată dosarului pentru agenţia Interfax.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/snowden-a-primit-documentele-care-ii-permit-sa-iasa-de-pe-aeroportul-din-moscova-sursa-americanul-se-pregateste-sa-plece-11150382
11150382
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.