Snowden a cerut să se întâlnească la Moscova cu avocaţi şi apărători ai drepturilor omului

Postat la 12 iulie 2013 44 afişări

Fostul consultant al serviciilor de informaţii americane, Edward Snowden, blocat într-un aeroport din Moscova, a cerut să se întâlnească, vineri, cu avocaţi şi apărători ai drepturilor omului şi va face o declaraţie, au anunţat mai multe surse.

Snowden a cerut să se întâlnească la Moscova cu avocaţi şi apărători ai drepturilor omului

 "Am primit o astfel de invitaţie din partea lui", a confirmat prin telefon pentru AFP avocatul Ghenrih Padva, după ce agenţia Interfax a anunţat că Edward Snowden a cerut să se vadă cu mai mulţi avocaţi şi apărători ai drepturilor omului vineri.

Potrivit lui Padva, cunoscut mai ales pentru că l-a apărat pe Mihail Hodorkovski, întâlnirea este propusă pentru vineri la ora locală 17.00 (16.00, ora României).

Serghei Nikitin, de la Amnesty International, a confirmat întâlnirea.

"Am primit o invitaţie prin e-mail. Am de gând să merg", a declarat pentru AFP Nikitin, contactat telefonic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/snowden-a-cerut-sa-se-intalneasca-la-moscova-cu-avocati-si-aparatori-ai-drepturilor-omului-11118659
11118659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.