Situaţie îngrijorătoare. România are cele mai periculoase drumuri din Europa

Postat la 01 aprilie 2016 197 afişări

Situaţie îngrijorătoare. România are cele mai periculoase drumuri din Europa

România a rămas şi anul trecut ţara europeană cu cel mai mare număr de decese rutiere. Statisticile sunt îngrijorătoare la nivelul întregii Uniuni Europene.

România a rămas şi anul trecut ţara cu cel mai mare număr de decese rutiere, 95 de persoane la un milion de locuitori. Valoarea este aproape dublă faţă de media europeană care se situează la 51,5 decese. Datele au fost făcute publice de Comisia Europeană care astăzi a prezentat raportul de pe anul trecut privind securitatea rutieră. România este însoţită în top de Bulgaria dar şi de Letonia cu 94 de decese şi Lituania şi Croaţia cu 82 de decese.

Cu toate astea, specialiştii spun că atât ţara noastră cât şi Uniunea Europeană au făcut eforturi considerabile pentru a creşte sigurnaţa rutieră doar că în 2015 scăderea numărului de accidente a înregistra o stagnare.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/situatie-ingrijoratoare-romania-are-cele-mai-periculoase-drumuri-din-europa-15185921
15185921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.