Sistemul de plată crypto câştigă teren în România. La ce eveniment de anul viitor va putea fi folosit

Autor: Andra Stroe Postat la 04 octombrie 2021 59 afişări

Sistemul de plată crypto câştigă teren în România. La ce eveniment de anul viitor va putea fi folosit

Pentru ediţia 2022, care va avea loc în perioada 17-18 iunie la Romexpo, Brand Minds, unul dintre cele mai cunoscute evenimente de business la nivel internaţional, anunţă printr-un comunicat introducerea sistemului de plată crypto, „în premieră pentru un eveniment de business din România de asemenea amploare".

„Suntem încântaţi să anunţăm că am introdus şi lansat oficial sistemul de plăţi prin infrastructura crypto, la Brand Minds. Începând de acum, specialiştii din mediile de business din toată lumea îşi pot achiziţiona biletele de acces pentru noua serie de evenimente The Global Thinkers Business Summit utilizând Elrond eGLD tokens”, spune Avi Cicirean, fondator Brand Minds.

Peste 6.000 de participanţi din peste 50 de ţări sunt aşteptaţi la ediţia din 2022 a evenimentului, care va reuni şi anul viitor, pe aceeaşi scenă, experţi relevanţi în domeniul afacerilor şi autori „bestseller” la nivel mondial, precum Gary Vaynerchuk, CEO VaynerMedia - investor & entrepreneur, Johan Berger, consumer behavior expert, Whitney Johnson, team performance expert, sau Angela Oguntala, futurist & innovation expert.

Potrivit reprezentanţilor evenimentului, decizia de a încorpora sisteme de plată alternative a fost una firească, parte din viziunea companiei de susţinere a inovaţiei. Brand Minds şi Elrond se află la cea de-a doua colaborare. Prima a fost iniţiată în 2020, când Beniamin Mincu, CEO Elrond, a participat ca speaker la Brand Minds business summit şi a susţinut o dezbatere amplă despre tehnologia blockchain cu specialistul în business şi prezentatorul CNN Richard Quest.

Elrond este o companie globală implicată în dezvoltarea tehnologiei blockchain, cu un potenţial mare de scalabilitate. Reprezentanţii Brand Minds spun că cei care îşi doresc să participe la evenimentul de anul viitor pot achiziţiona bilete prin noua tehnologie, folosind şi jetoane (token) eGLD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sistem,
business,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.