Siria: Bashar al-Assad vrea rezolvarea crizei prin zdrobirea opoziţiei cu o "mână de fier"

Postat la 05 august 2013 49 afişări

Preşedintele sirian Bashar al-Assad şi-a exprimat duminică seara hotărârea de a zdrobi cu o "mână de fier" rebeliunea care încearcă să îl înlăture de la putere de peste doi ani, la câteva zile după ce a afişat imaginea unui regim sigur de victorie.

Siria: Bashar al-Assad vrea rezolvarea crizei prin zdrobirea opoziţiei cu o "mână de fier"

 "Nu poate fi găsită nicio soluţie cu terorismul, exceptând reprimarea lui cu o mână de fier", a declarat preşedintele Assad în cursul unei rare alocuţiuni susţinute la televiziunea publică.

În discursul său de 45 de minute, preşedintele a încurajat forţele armate să continue lupta împotriva rebelilor, calificaţi drept terorişti de către regim. "Criza nu va fi rezolvată decât pe câmpul de bătălie", a declarat el.

Obţinând două succese militare importante, Bashar al-Assad a adresat deja, joi, un mesaj militarilor cu ocazia zilei armatei. "Dacă în Siria nu am fi siguri de victorie, nu am avea capacitatea să rezistăm şi nu am putea să continuăm (bătalia)" după doi ani de război, a subliniat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/siria-bashar-al-assad-vrea-rezolvarea-crizei-prin-zdrobirea-opozitiei-cu-o-mana-de-fier-11208281
11208281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.