Siria: Bashar Al-Assad afirmă că este "sigur de victoria" împotriva rebelilor

Postat la 01 august 2013 36 afişări

Preşedintele Bashar al-Assad a declarat că este "sigur de victoria" trupelor sale în războiul civil care însângerează Siria de peste doi ani, într-un mesaj adresat joi militarilor de Ziua Armatei.

Siria: Bashar Al-Assad afirmă că este "sigur de victoria" împotriva rebelilor

 "Dacă nu eram siguri de victorie, nu am fi avut capacitatea să rezistăm şi nu am fi putut să continuăm (lupta) după peste doi ani de agresiune", a declarat şeful statului în acest mesaj preluat de agenţia oficială Sana.

"Credinţa mea în voi este mare şi am încredere în capacitatea voastră de a (...) duce la bun sfârşit misiunea naţională care vă este încredinţată", a adăugat el, adresându-se militarilor, cu ocazia marcării a 68 de ani de la crearea armatei siriene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/siria-bashar-al-assad-afirma-ca-este-sigur-de-victoria-impotriva-rebelilor-11189919
11189919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.