Sindicatele se retrag din ANOFM, CNAS, CNPAS si CES, activitatea acestora se va bloca

Postat la 07 mai 2010 7 afişări

Sindicatele isi vor retrage reprezentantii din consiliile de administratie ale Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca, Casei de Pensii, Casei de Asigurari de Sanatate si din CES, ceea ce va duce la blocarea activitatii acestor institutii, a spus, vineri, vicepresedintele "Cartel Alfa", Romulus Nita.

"Sindicatele fac parte din consiliile de administratie ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, Casei Nationale de Pensii, Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Consiliului National pentru Formarea Profesionala a Adultilor, dar si din Consiliul Economic si Social, iar retragerea lor din aceste structuri va duce la blocara activitatii si la imposibilitatea luarii unor decizii", a declarat, pentru MEDIAFAX, vicepresedintele "Cartel Alfa".

Click aici pentru mai multe amanunte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
sindicate,
retragere,
consilii,
CNAS,
ANOFM,
CES
/actualitate/sindicatele-se-retrag-din-anofm-cnas-cnpas-si-ces-activitatea-acestora-se-va-bloca-6099313
6099313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.