Sindicalistii cer amanarea pentru luni a plenului CES pentru discutarea scrisorii catre FMI

Postat la 12 mai 2010 40 afişări

Liderii confederatiilor sindicale cer presedintelui Consiliului Economic si Social sa amane pentru luni sedinta plenului CES pentru discutarea memorandumului cu FMI, deoarece nu au primit inca datele de la Ministerul Finantelor privind cifrele exacte pe care se fundamenteaza masurile de austeritate.

Presedintii celor cinci confederatii sindicale s-au intalnit, miercuri, pentru a stabili propunerile pe care le vor prezenta la Consiliul Economic si Social in cazul scrisorii de intentie cu FMI.

Presedintele Confederatiei "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat, la finalul discutiilor, ca au cerut baza de date pe care s-a facut justificarea pentru FMI, dupa ce sindicatele au primit marti promisiunea ca aceste date le vor fi inmanate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sindicate,
amanare,
plen,
CES,
discutare,
scrisoare,
FMI
/actualitate/sindicalistii-cer-amanarea-pentru-luni-a-plenului-ces-pentru-discutarea-scrisorii-catre-fmi-6113673
6113673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.