Sindicalistii au incheiat protestul, dar vor sa declanseze greva generala ca sa demita Guvernul

Postat la 27 octombrie 2010 11 afişări

Sindicalistii au incheiat protestul din Capitala si intentioneaza sa declanseze greva generala in toate sectoarele de activitate pentru a determina, in felul acesta, demiterea Guvernului.

Protestul s-a incheiat brusc dupa ce liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a anuntat, la microfon, "vestea trista ca motiunea nu a trecut". El a facut apel insa la toti angajatii sa intrerupa voluntar lucrul in fiecare zi de luni, pana la intocmirea formalitatilor pentru greva generala, "care va duce la demiterea Guvernului".

Secretarul general al FSLI, Liviu Pop, le-a multumit oamenilor ca au venit, spunandu-le ca regreta ca autoritatile i-au impiedicat sa ajunga in numar mai mare in Bucuresti. "Urmatorul pas, daca motiunea nu cade, este greva generala", le-a spus Pop manifestantilor.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
social,
protest,
sindicate,
motiune,
miting,
greva
/actualitate/sindicalistii-au-incheiat-protestul-dar-vor-sa-declanseze-greva-generala-ca-sa-demita-guvernul-7588694
7588694
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.