Silvio Berlusconi vrea un stadion care sa-i poarte numele: Sunt cel mai titrat presedinte din istoria fotbalului

Postat la 05 mai 2011 11 afişări

Presedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat, miercuri, ca performantele sale la conducerea gruparii ar putea fi recompensate dandu-se numele sau unui stadion, la fel cum s-a intamplat in cazul lui Santiago Bernabeu la Real Madrid.

"Daca Milan castiga titlul, clubul ar obtine al 27-lea trofeu. Cele 26 deja castigate sub presedintia mea au facut din Milan clubul cu cele mai multe succese din lume. Eu sunt cel mai titrat presedinte din istoria fotbalului. Dupa mine, presedintele cu titlurile cele mai multe a fost marele (Santiago) Bernabeu, iar spaniolii i-au adus un omagiu dand numele sau stadionului echipei Real Madrid", a afirmat Berlusconi in cadrul emisiunii Porta a Porta de pe postul Rai Uno. De fapt, AC Milan a castigat in "era Berlusconi", inceputa in 1986, de cinci ori Liga Campionilor, de sapte ori campionatul Italiei si o data Cupa Italiei. Santiago Bernabeu a castigat de sase ori Liga Campionilor, de 16 ori campionatul Spaniei si de sase ori Cupa Spaniei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
berlusconi,
stadion,
fotbal
/actualitate/silvio-berlusconi-vrea-un-stadion-care-sa-i-poarte-numele-sunt-cel-mai-titrat-presedinte-din-istoria-fotbalului-8231802
8231802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.