Silvio Berlusconi: Italia este o ţară de rahat - Interceptări telefonice

Postat la 02 septembrie 2011 12 afişări

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a calificat, în iulie, Italia ca fiind o "ţară de rahat", potrivit interceptărilor telefonice realizate asupra numărului de telefon al unui apropiat al liderului italian, făcute publice joi de către agenţia Ansa.

"Sunt transparent, atât de curat în afacerile mele, încât nu mă poate deranja nimic. Nu fac nimic din ceea ce poate fi considerat o infracţiune. Se poate spune despre mine că fac amor. Este singurul lucru care se poate spune. În câteva luni mă duc să-mi văd de treabă, altundeva. Mă duc din această ţară de rahat, care mă face să vomez", a declarat Berlusconi într-o conversaţie la 13 iulie cu Valter Lavitola. Lavitola, un editor al unui cotidian aflat în prezent în străinătate, este urmărit de justiţia italiană, care a emis un mandat de arestare pe numele său într-un caz în care este suspectat împreună cu un alt om de afaceri, Giampaolo Tarantini, care a fost arestat în martie, de extorcarea lui Belusconi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
italia,
berlusconi,
interceptari
/actualitate/silvio-berlusconi-italia-este-o-tara-de-rahat-interceptari-telefonice-8685230
8685230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.