Silvio Berlusconi: Guvernul trebuie să meargă înainte. DISCURSUL fostului premier în faţa a peste 1.000 de simpatizanţi

Postat la 05 august 2013 39 afişări

Liderul dreptei italiene Silvio Berlusconi a dat asigurări duminică seara că Guvernul "trebuie să meargă înainte", în contextul în care condamnarea sa, joi, de către Curtea de Casaţie a provocat o mare tensiune pe scena politică.

Silvio Berlusconi: Guvernul trebuie să meargă înainte. DISCURSUL fostului premier în faţa a peste 1.000 de simpatizanţi

 "Am spus în mod clar şi direct că Guvernul trebuie să meargă înainte", a spus Silvio Berlusconi în faţa a peste o mie de simpatizanţi reuniţi în faţa reşedinţei sale de la Roma pentru a-şi arăta sprijinul după condamnarea sa la Curtea de Casaţie.

"Guvernul trebuie să continue să ia măsurile economice, iar noi am spus în mod clar şi direct că Parlamentul trebuie să meargă înainte pentru a vota aceste măsuri economice", a continuat el.

Manifestaţia a fost organizată de Poporul Libertăţii (PdL), partidul lui Il Cavaliere, sub sloganul "Duminică în stradă pentru democraţie şi libertate".

"Aceasta va fi ocazia de a ne aduna în jurul liderului nostru şi de a confirma, împreună cu el, marea forţă şi marea determinare a unui popor care nu cunoaşte ura şi care crede cu adevărat în libertate şi democraţie", adaugă partidul pe site-ul său de Internet.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/silvio-berlusconi-guvernul-trebuie-sa-mearga-inainte-discursul-fostului-premier-in-fata-a-peste-1-000-de-simpatizanti-11208319
11208319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.