Silvio Berlusconi a scăpat de procesul pentru fraudă fiscală, din lipsă de probe

Postat la 19 octombrie 2011 13 afişări

Judecătorul Maria Vicidomini de la Tribunalul din Milano (nord), care a condus audierile preliminare, a hotărât marţi să nu îl trimită în faţa justiţiei pe premierul italian Silvio Berlusconi în cazul Mediatrade, în care acesta este suspectat de fraudă fiscală.

Maria Vicidomini a apreciat că probele împotriva lui Berlusconi nu sunt suficiente pentru a justifica trimiterea lui în faţa justiţiei, precizează cotidianul de stânga La Repubblica. În schimb, magistratul i-a trimis în justiţie pe fiul premierului, Piersilvio Berlusconi, vicepreşedintele Mediaset, şi pe Fedele Confalonieri, preşedintele imperiului televiziunilor familiei Berlusconi, alături de alte nouă persoane. Cazul Mediatrade, în care "Il Cavaliere" era suspectat de fraudă fiscală şi abuz de încredere, vizează o presupusă suprafacturare a drepturilor de difuzare cumpărate de Mediatrade-RTL, o societate din cadrul grupului său Mediaset, cu acţionari majoritari americani, lucru care ar fi permis constituirea unor fonduri ilegale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
berlusconi,
frauda,
italia,
proces,
acuzatii
/actualitate/silvio-berlusconi-a-scapat-de-procesul-pentru-frauda-fiscala-din-lipsa-de-probe-8879372
8879372
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.