Silaghi nu se simte "absolut deloc" vulnerabil, va face un demers politic pe plan european

Postat la 09 noiembrie 2012 15 afişări

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, spune că nu se simte "absolut deloc" vulnerabil, va contesta decizia ANI şi va face un demers politic pe plan european, după ce agenţia de integritate a anunţat vineri că demnitarul nu poate justifica venituri de circa 46.000 de euro

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe semnificative, de 206.798 de lei (aproximativ 46.000 euro), între cheltuielile efectuate şi veniturile realizate între 7 mai 2012, data numirii în funcţie, şi 15 octombrie 2012 de Ovidiu Ioan Silaghi, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii. În intervalul menţionat, Silaghi a realizat, împreună cu soţia sa, Ariana, venituri salariale de 24.872 de lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeaşi perioadă au fost în cuantum de 231.670 de lei, rezultând o diferenţă nejustificată de 206.798 lei (aproximativ 46.000 de euro). "Am am pus la dispoziţie rulajul contului de pe cele două carduri (...). Nu mi-a folosit la nimic. Mă aşteptam să primesc în mod oficial adresa de la ANI şi nu să aflu din presă. (...) Eu nu pot să contest faptul că am cheltuit de pe card acea sumă în timpul mandatului. Este adevărat. Dar repet, este o descoperire de cont şi este normală o plată cu cardul, pentru că de aia s-a inventat acest mijloc de plată", a spus ministrul la Antena 3.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
silaghi,
demers,
justitie,
ani
/actualitate/silaghi-nu-se-simte-absolut-deloc-vulnerabil-va-face-un-demers-politic-pe-plan-european-10284846
10284846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.