Şi Carrefour se înscrie în cursă de Black Friday

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 22 noiembrie 2012 36 afişări

Carrefour este primul retailer de dominantă alimentară care se înscrie în cursa reducerilor de Black Friday în România cu promoţii în perioada 17 – 26 noiembrie.

"Avem 10 zile de Black Friday. Clienţii Carrefour se pot bucura de reduceri de până la 50% la electronice - televizoare, tablete şi laptop-uri - dar şi electrocasnice şi aparate foto," se arată într-un comunicat al companiei.

Promoţia este comunicată printr-o campanie media, derulată pe principalele staţii Tv si radio, dar şi prin mesaje adaptate pentru presa naţională.Piaţa bunurilor de folosinţă îndelungată din România şi-a continuat şi în acest an tendinţa descendentă. Valoarea pieţei în al doilea trimestru al acestui an a fost cu 2,5% sub cea din perioada similară a anului trecut, conform studiului GfK Temax România, GfK Retail and Technology.

Retailerul francez are pe piaţa locală 24 de hipermarketuri, 60 supermarketuri Carrefour Market şi 12 magazine de proximitate Carrefour Express.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carrefour,
Black Friday,
cursă
/actualitate/si-carrefour-se-inscrie-in-cursa-de-black-friday-10344040
10344040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.