Şi-a dus boala în secret! Prezentatoare celebră, infectată cu COVID: „Am ales să nu vorbesc, cât era în desfăşurare…”

Postat la 22 martie 2021 997 afişări

Şi-a dus boala în secret! Prezentatoare celebră, infectată cu COVID: „Am ales să nu vorbesc, cât era în desfăşurare…”

Cunoscuta prezentatoare Marina Almăşan a dezvăluit că a avut COVID. Vedeta a preferat să nu vorbească despre infectare, pe timpul spitalizării, considerând că „sunt lucruri despre care îţi propui să discuţi numai după ce simţi că le-ai lăsat în urmă”.

„…O bifez astăzi, în calendarul celor mai intense emoţii ale mele, din ultima vreme.

Am ales să nu vorbesc despre boala mea, atâta timp cât ea era în plină desfăşurare. Odată pentru că , observand , în timp, influenţa pozitivă pe care o am asupra celor din jur, n-am vrut ca “întâmplarea” mea să-i “destabilizeze” emoţional pe cei ce am văzut că-şi trag “din mine” energiile pentru a merge mai departe. Apoi…deşi ştiam că un astfel de “jurnal de front” mi-ar fi adus un oarecare “rating”, am detestat întotdeauna obţinerea “simpatiei” celor din jur prin astfel de şiretlicuri ieftine. În fine, pentru că sunt lucruri în viaţă despre care îţi propui să vorbeşti numai după ce simţi că le-ai lăsat în urma ta.”, scrie Marina Almăşan, pe femeide10.ro, în a 15-a zis de COVID, cea în care scapă de boală.

„Un virus care m-a atacat mişeleşte”

„…În urma mea, sper, a rămas un virus care m-a atacat mişeleşte, îngenunchind toată prudenţa care m-a caracterizat, în tot acest an. Nu mă întrebaţi cum l-am luat. De unde. De la cine. Sunt unul din cei mai corecţi purtători de mască, “spălători” de mâini şi “păstrători” de distanţare fizică, în plus, sunt un om sănătos, care se hrăneşte corect, doarme bine, face sport şi are o atitudine pozitivă. Şi totuşi…fix de Ziua femeii, când Evele lumii primeau flori, parfumuri şi declaraţii de iubire, mie mi-a pătruns în viaţă …Covid-ul. Mai întâi cu o durere atroce de coloană, însoţită de o febră moderată şi o discretă tuse de genul celor pe care le dobândeşti, de regulă, atunci când ieşi dezbracat, în frig. Ieşisem şi eu, cu câteva zile în urmă, de aceea gandirii mele pozitive nu i-a fost greu să-i aplice stării mele un diagnostic nevinovat : bronşită.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegere,
boala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.