Serviciile 4G se ieftinesc la nivelul Europei

Postat la 04 februarie 2013 18 afişări

Operatorii de telecomunicaţii din Europa de Vest au început să reducă tarifele serviciilor 4G la numai câteva luni după lansare, semn că, spre deosebire de piaţa SUA, europenii nu sunt dispuşi să plătească mai mult pentru acces mai rapid la internet.

Everything Everywhere (EE), operatorul britanic deţinut în parteneriat de Deutsche Telekom şi France Telecom, a redus în ianuarie tarifele pentru cele mai rapide servicii 4G. În Franţa, operatorul SFR controlat de grupul Vivendi a scăzut cu până la 25% preţurile pachetelor construite în jurul serviciilor mai rapide de transfer al datelor. În Germania, prima mare piaţă vest-europeană cu servicii 4G, Vodafone a scăzut preţul celor mai scumpe abonamente, potrivit unei analize Bloomberg.

Discounturile, anunţate la numai câteva luni după lansarea serviciilor 4G de către EE şi SFR, sugerează că operatorii renunţă la pariul că clienţii din Europa vor plăti mai mult pentru a descărca mai repede muzică, clipuri video şi alte tipuri de conţinut pe telefoanele mobile, tablete sau computere echipate cu modemuri wireless.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii,
4G,
Europa
/actualitate/serviciile-4g-se-ieftinesc-la-nivelul-europei-10541423
10541423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.