Serie de cutremure, dintre care unul de 6,2, pe o insulă situată la sud de Tokyo

Postat la 17 aprilie 2013 53 afişări

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 6,2 s-a produs miercuri pe insula Miyakejima, situată la 175 de kilometri sud de Tokyo, după aproximativ alte 12 seisme de intensitate mai mică resimţite în aceeaşi zonă în orele anterioare, a anunţat agenţia japoneză de meteorologie.

Serie de cutremure, dintre care unul de 6,2, pe o insulă situată la sud de Tokyo

 Cel mai puternic cutremur s-a produs la ora locală 17.57 (11.57 ora României) pe această insulă vulcanică din prefectura Tokyo.

Hipocentrul acestuia a fost localizat la o adâncime de 20 de kilometri, a semnalat agenţia japoneză, care a precizat că nu există risc de tsunami.

Cutremurele au fost resimţite pe o zonă întinsă, inclusiv la Tokyo.

"Am auzit un zgomot puternic şi s-a zguduit puternic", explicat la televiziune o locuitoare din zonă, precizând că mai multe obiecte au căzut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/serie-de-cutremure-dintre-care-unul-de-6-2-pe-o-insula-situata-la-sud-de-tokyo-10757170
10757170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.