SERGIU NICOLAESCU A MURIT. Regizorul avea 82 de ani

Postat la 03 ianuarie 2013 65 afişări

Regizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a murit, joi, la Spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie şi recent fusese operat de peritonită.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie şi recent fusese operat de peritonită.

"În ultimele 48 de ore, în evoluţia domnului Sergiu Nicolaescu au apărut complicaţii cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat şi care au condus la deces azi, 3.01.2013, ora 8.20", se arată în comunicatul de presă transmis de Spitalul Elias.

Sergiu Nicolaescu era internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, fiind operat de peritonită în 28 decembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sergiu Nicolaescu,
mort,
regizor,
actor
/actualitate/sergiu-nicolaescu-a-murit-regizorul-avea-82-de-ani-10424554
10424554
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.