Şerban Huidu, implicat într-un accident grav, cu doi morţi, pe DN1

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 octombrie 2011 31 afişări

Două maşini s-au ciocnit frontal pe Drumul Naţional 1, duminică dimineaţă, în dreptul localităţii Timişul de Sus, din judeţul Braşov. Şase ambulanţe se află la faţa locului. Din primele informaţii, pasagerii autoturismului lovit de maşina realizatorului de televiziune Şerban Huidu au murit pe loc.

Într-una dintre maşinile implicate în accident se afla Şerban Huidu, alături de soţia sa şi cei doi copii. "Accidentul s-a produs ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de trafic. Autoturismul de teren condus de Şerban Huidu a pătruns pe contrasens unde a lovit un autoturism Dacia Logan, a cărui şofer şi pasager au murit pe loc", a declarat pentru o televiziune de ştiri, Dan Ivaşcu, din cadrul Poliţiei Rutiere Braşov.

Ivaşcu a mai spus că Şerban Huidu şi familia sa au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Braşov, starea celor patru fiind stabilă.

Traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN1 pe sectorul Predeal-Braşov, iar echipajele Poliţiei Rutiere acţionează pentru fluidizarea circulaţiei în zonă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
huidu,
dn1,
rutier
/actualitate/serban-huidu-implicat-intr-un-accident-grav-cu-doi-morti-pe-dn1-8872338
8872338
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.