Şerban Huidu a fost audiat de poliţişti la spitalul din Braşov

Postat la 17 octombrie 2011 16 afişări

Realizatorul TV Şerban Huidu, care a provocat, duminică, un accident rutier soldat cu trei morţi, a fost audiat, luni, la Spitalul Judeţean Braşov, unde este internat, la ora transmiterii acestei ştiri echipa de poliţişti care a stat de vorbă cu Huidu părăsind unitatea medicală.

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Braşov, Carmina Reit, a confirmat că Huidu a fost audiat la spital, însă nu a dat detalii despre declaraţia pe care acesta a dat-o anchetatorilor. "A fost audiat astăzi şi cu siguranţă va mai fi audiat pe parcursul cercetării", a declarat Reit. La ora transmiterii acestei ştiri, un echipaj de la Poliţia Rutieră a părăsit Spitalul Judeţean. Totodată, la acest moment medicii Spitalului Judeţean Braşov, unde Huidu a fost internat după accident, cu un traumatism cerebral minor, pregătesc transferul acestuia la o unitate medicală din Capitală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
politisti,
spital,
brasov
/actualitate/serban-huidu-a-fost-audiat-de-politisti-la-spitalul-din-brasov-8874644
8874644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.