Senatorul Tudor Chiuariu a fost înlocuit din calitatea de membru al Comisiei juridice

Autor: Eliana Radulescu Postat la 04 februarie 2015 33 afişări

Senatorul Tudor Chiuariu a fost înlocuit din calitatea de membru în Comisia juridică, anunţul fiind făcut, marţi, în plen, de liderul grupului PNL, Ion Popa.

Potrivit lui Popa, Chiuariu va fi transferat la Comisia pentru drepturile omului, colegul pe care îl va înlocui, Cristian Bodea, urmând să facă parte din Comisia juridică.

Liderul senatorilor liberali a anunţat, de asemenea, că renunţă la calitatea de preşedinte al Comisiei pentru mediu, unde va fi înlocuit de senatorul PNL Ionuţ Zisu.

Chiuariu a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare, cu suspendare, în dosarul ”Poşta Română” şi a fost trimis în judecată în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SENATOR,
ÎNLOCUIRE,
/actualitate/senatorul-tudor-chiuariu-a-fost-inlocuit-din-calitatea-de-membru-al-comisiei-juridice-13803150
13803150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.