Senatorii infiinteaza meseriile de "vrajitor" sau "ghicitor". Initiator: “Daca spune ca-ti aduce sotul inapoi in trei luni si domnul nu vine, are o problema”

Postat la 09 noiembrie 2010 21 afişări

Senatorii au adoptat, luni, in mod tacit, o initiativa legislativa a unui grup de deputati democrat-liberali care propun legiferarea practicilor oculte in care se includ vrajitoria, ghicitul si farmecele.

Motivatia principala a parlamentarilor care au initiat aceasta lege este aceea a protectiei cetatenilor naivi, care pot fi vulnerabili in fata escrocilor ce pretind a avea puteri supranaturale. Cei care practica aceasta meserie vor fi obligati sa emita chitanta si factura celor ce le solicita serviciile si, implicit, sa plateasca impozit pentru castigurile lor. In cazul in care promisiunile facute clientilor nu se implinesc, acestia se pot adresa instantei, prezentand ca dovezi chitanta si factura primite. Initial, Comisia Juridica a Senatului, care este prima camera sesizata, a respins proiectul pedelistilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
legislatie,
parlamentari,
lege,
vrajitorie,
PDL,
initiativa
/actualitate/senatorii-infiinteaza-meseriile-de-vrajitor-sau-ghicitor-initiator-daca-spune-ca-ti-aduce-sotul-inapoi-in-trei-luni-si-domnul-nu-vine-are-o-problema-7701438
7701438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.