Seful Vamii Pitesti afost retinut de DNA dupa o urmarire ca in filme

Postat la 24 februarie 2011 60 afişări

Cornel Costea a recunoscut ca le-a dat cu tifla procurorilor DNA: "Am primit mai multe solicitari de la DNA in ultima perioada pentru inspectii fiscale, dar le-am explicat ca nu am personalul necesar, sunt doar doi oameni pe inspectie fiscala". Costea sustine ca a solicitat deblocarea posturilor, insa i s-a raspuns ca trebuie sa mai astepte pana cand inspectia fiscala va fi preluata de finante.

La inceputul lunii februarie, Costea a fost implicat intr-un incident ciudat: a urmarit o masina pe strazile din Ploiesti, iar cand a avut ocazia, a provocat voluntar un accident, pentru a-i fotografia de ocupantii masinii, despre care sustine ca il urmareau.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sef,
vama,
DNA
/actualitate/seful-vamii-pitesti-afost-retinut-de-dna-dupa-o-urmarire-ca-in-filme-8009509
8009509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.