Şeful Rosal, audiat ca inculpat la DNA în dosarul în care este cercetat primarul din Baia Mare

Postat la 20 iunie 2013 80 afişări

Managerul Rosal, Bogdan Niculescu, a fost audiat, joi, la DNA Cluj, în dosarul primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheş, afirmă surse din rândul anchetatorilor, care spun că Niculescu este inculpat în acest caz, după ce ar fi dat bani autorităţilor din Primărie pentru a obţine contracte cu aceasta.

Şeful Rosal, audiat ca inculpat la DNA în dosarul în care este cercetat primarul din Baia Mare

 Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că managerul general al Rosal, Bogdan Niculescu, a fost audiat în calitate de inculpat, la sediul DNA din Cluj-Napoca, după ce ar fi dat sume de bani pentru a obţine contracte cu Primăria Baia Mare.

Conform surselor citate, Niculescu a fost audiat în dosarul în care este cercetat şi primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Bogdan Niculescu a confirmat că a fost la DNA, fără a preciza însă în ce calitate.

La rândul său, Cătălin Cherecheş a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că este normal ca DNA să verifice toate contractele mari ale Primăriei Baia Mare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-rosal-audiat-ca-inculpat-la-dna-in-dosarul-in-care-este-cercetat-primarul-din-baia-mare-10992247
10992247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.