Şeful Microsoft România va prelua conducerea subsidiarei din Polonia a grupului american

Postat la 10 ianuarie 2013 61 afişări

Microsoft România va fi condusă de un director general interimar, Sorin Eftene, fost director Enterprise&Partner Group în cadrul subsidiarei locale a celui mai mare producător mondial de software, înlocuindu-l pe Ronald Binkofski, care va prelua conducerea Microsoft Polonia.

Binkofski a fost numit la conducerea Microsoft România în octombrie 2010.

"Ronald Binkofski îşi continuă cariera (...) la Microsoft ca director general al Microsoft Polonia şi Sorin Eftene este numit directorul general interimar al Microsoft România", se arată într-un comunicat al Microsoft România.

Binkofski a mai lucrat la Microsoft Polonia în perioada 2006-2010 ca director al diviziei Developer&Platform Evangelism şi apoi ca director operaţional al subsidiarei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Şef,
Microsoft,
Polonia
/actualitate/seful-microsoft-romania-va-prelua-conducerea-subsidiarei-din-polonia-a-grupului-american-10447261
10447261
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.