Şeful Microsoft a cumpărat echipa de baschet Sacramento Kings pentru circa 600 mil. dolari

Autor: Vlad Popescu Postat la 23 ianuarie 2013 19 afişări

Directorul general al Microsoft Steve Ballmer a cumpărat împreună cu omul de afaceri Chris Hansen echipa de baschet Sacramento Kings, pentru aproximativ 600 milioane de dolari, cea mai mare tranzacţie efectuată vreodată în NBA, au declarat pentru Forbes surse apropiate situaţiei.

Directorul general al Microsoft Steve Ballmer a cumpărat împreună cu omul de afaceri Chris Hansen echipa de baschet Sacramento Kings, pentru aproximativ 600 milioane de dolari, cea mai mare tranzacţie efectuată vreodată în NBA, au declarat pentru Forbes surse apropiate situaţiei. Încercările de ultim moment ale primarului din Sacramento Kevin Johnson de a nu înstrăina echipa NBA au eşuat, deoarece edilul nu a reuşit să adune suficient de rapid un grup de investitori locali capabili să cumpere clubul de la familia Maloof, vechii acţionari. În anul 2010, omul de afaceri Ted Leonsis a preluat 56% din acţiunile Washington Wizards şi ale sălii polivalente Verizon Center pentru 551 milioane de dolari, devenind acţionar unic al clubului, cea mai mare tranzacţie din NBA până acum.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Microsoft,
baschet,
Sacramento Kings
/actualitate/seful-microsoft-a-cumparat-echipa-de-baschet-sacramento-kings-pentru-circa-600-mil-dolari-10517513
10517513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.