Şeful Microsoft a avut o apariţie surpriză la CES

Postat la 08 ianuarie 2013 19 afişări

Directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a avut o apariţie surpriză la Consumer Electronics Show (CES) în Las Vegas şi a declarat că numărul aplicaţiilor dezvoltate pentru tabletele cu sistem de operare Windows a crescut de 5 ori din octombrie.

Ediţia din acest an a CES Las Vegas este prima din 1995 la care Microsoft a anunţat că nu va participa.

Aplicaţiile disponibile în prezent pentru Windows RT sunt de patru ori mai multe decât la lansarea sistemului de operare, la finele lunii octombrie, a afirmat Ballmer la CES, transmite Bloomberg.

El a adăugat că urmează să apară noi aplicaţii importante, inclusiv de la Twitter, Dropbox şi Time Warner.

Ballmer încearcă să crească interesul publicului şi al dezvoltatorilor de aplicaţii pentru Windows, în încercarea de a impune sistemul de operare dezvoltat de Microsoft drept o a treia variantă relevantă pe piaţa smartphone-urilor şi tabletelor, dominată de Apple şi producătorii de dispozitive echipate cu Google Android.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Şef,
Microsoft,
CES
/actualitate/seful-microsoft-a-avut-o-aparitie-surpriza-la-ces-10439365
10439365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.