Şeful INS ameninţat de Boc cu demiterea pentru recensământ: Ceea ce s-a întâmplat este forma supremă a incompetenţei

Postat la 27 octombrie 2011 9 afişări

Preşedintele Institutului Naţional de Statistică, Vergiliu Voineagu, a fost chemat la Guvern pentru a prezenta miniştrilor, în şedinţa de miercuri, explicaţii privind problemele apărute în derularea recensământului şi a fost ameninţat de premierul Emil Boc cu demiterea dacă situaţia nu e remediată.

"A fost o discuţie tensionată în Guvern, şeful INS fiind chemat să prezinte o informare membrilor Executivului privind situaţia la zi a desfăşurării recensământului", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Potrivit acestora, premierul a transmis că este extrem de nemulţumit de modul în care recensământul a fost organizat şi desfăşurat până în prezent şi l-a ameninţat pe preşedintele INS că va fi demis dacă problemele nu vor fi remediate. "Ceea ce s-a întâmplat este forma supremă a incompetenţei", i-a spus Boc lui Voineagu, cerându-i ca problema CNP-urilor să fie remediată cu "minim de discomfort", au relatat sursele prezente la discuţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
recensamant,
inregistrari,
cetateni,
INS,
demitere
/actualitate/seful-ins-amenintat-de-boc-cu-demiterea-pentru-recensamant-ceea-ce-s-a-intamplat-este-forma-suprema-a-incompetentei-8906279
8906279
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.