Raed Arafat a anunţat care sunt regulile pentru toţi cei care merg la plajă în ţara noastră

Autor: Cosmin Pirv Postat la 12 mai 2021 236 afişări

 Raed Arafat a anunţat care sunt regulile pentru toţi cei care merg la plajă în ţara noastră

Şeful DSU Raed Arafat a spus marţi că la plajă cu siguranţă nu va fi obligatorie masca şi că turiştii nu vor fi verificaţi dacă sunt vaccinaţi sau au fost testaţi.

Întrebat marţi seara la Digi24 dacă există diferenţe între restricţiile impuse la evenimentele organizate în aer liber şi cele din interior, Raed Arafat a răspuns: „Fără discuţie, şi cu siguranţă vor fi luate în considerare. La plajă de exemplu cu siguranţă nu va fi obligatorie masca”, a declarat Arafat, care a admis că la plajă oamenii nu vor fi verificaţi dacă sunt vaccinaţi sau au test negativ.

Şeful DSU a anunţat că toate aceste măsuri vor fi anunţate de autorităţi până la 1 iunie.

El a spus că şi turiştii care vor să plece în străinătate trebuie să fie atenţi.

„Oamenii care vor pleca în excursii trebuie să fie atenţi pentru că ţările sunt foarte precaute: fie se cere certificat de vaccinare, fie se va cere testare, fie se va cere ceva care să dovedească că nu eşti pozitiv, că ai fost bolnav în ultimele 90 de zile”, a spus Raed Arafat despre condiţiile pe care atât ţările UE, cât şi cele din afara uniunii le-ar putea impune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raed arafat,
plajă,
mască

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.