Şeful CNAS: Trebuie să ne schimbăm imaginea că suntem o instituţie cu multe interese

Autor: Ioana David Postat la 27 iunie 2013 44 afişări

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Cristian Busoi, a declarat joi că principalul obiectiv al său este creşterea transparenţei şi a modului de comunicare cu asiguraţii.

Şeful CNAS: Trebuie să ne schimbăm imaginea că suntem o instituţie cu multe interese

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Cristian Busoi, a declarat joi că principalul obiectiv al său este creşterea transparenţei şi a modului de comunicare cu asiguraţii. "În scurt timp trebuie să schimbăm imaginea că CNAS este o zonă gri cu multe interese", a spus Busoi, la conferinţa "Mediafax Talks about Health Reform". El a mai spus că România este în curs de implementare a directivei transfrontaliere privind asistenţa de sănătate şi că părerea lui este că nu va exista un exod masiv de români care să meargă să se trateze în alte state.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cnas,
asigurari de sanatate
/actualitate/seful-cnas-trebuie-sa-ne-schimbam-imaginea-ca-suntem-o-institutie-cu-multe-interese-11034237
11034237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.