Şeful CFR SA vrea sprijin american şi israelian pentru stoparea furturilor din reţeaua feroviară

Postat la 04 aprilie 2013 10 afişări

Directorul general al CFR SA, Dimitrios Sophocleous, va discuta cu reprezentanţii ambasadelor SUA şi Israelului pentru identificarea unor soluţii în vederea stopării furturilor din reţeaua feroviară, care anul trecut au generat pagube de peste 10 milioane de euro.

Şeful CFR SA vrea sprijin american şi israelian pentru stoparea furturilor din reţeaua feroviară

 Şeful companiei care administrează infrastructura ferovia ră a afirmat că există un proiect pentru asigurarea pazei care prevede cheltuieli anuale de 22,5 milioane lei , bani care ar urma să fie suportaţi din bugetul Ministerului de Interne.

Pe de altă parte, el a adăugat că nu ştie cât va dura implementarea acestei proceduri, iar din această cauză trebuie să existe un plan B.

"Eu văd că există o problemă. Nu sunt specialist, oamenii noştri nu sunt specialişti", a spus el.

Astfel, Sophocleous a contactat ambasadele SUA şi Israelului, urmând să aibă în perioada următoare întâlniri cu reprezentanţii acestora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-cfr-sa-vrea-sprijin-american-si-israelian-pentru-stoparea-furturilor-din-reteaua-feroviara-10712506
10712506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.