Şeful Apple a fost întrebat de un acţionar dacă Grecia ar putea fi cumpărată de companie

Postat la 27 februarie 2012 58 afişări

Directorul general al Apple, Tim Cook, a fost întrebat de un investitor, în timpul adunării anuale a acţionarilor, dacă respectiva companie ar putea lua în calcul "cumpărarea Greciei".

"Ne-am gândit la multe lucruri, nu şi la asta", a răspuns Cook, potrivit Bloomberg. Aflată în al cincilea an consecutiv de recesiune şi în al treilea an de criză a datoriilor de stat, Grecia a obţinut la începutul acestei săptămâni avizul miniştrilor Finanţelor din zona euro pentru cel de-al doilea pachet de finanţare externă, de 130 miliarde euro, acordat de guvernele din uniunea monetară şi de FMI pentru evitarea falimentului statului elen. Apple a acumulat lichidităţi record de aproape 100 miliarde de dolari şi nu a hotărât încă ce va face cu fondurile. Acţionarii cer distribuirea de dividende sau răscumpărarea de acţiuni.

Mai multe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
apple,
faliment,
zona euro,
tim cook
/actualitate/seful-apple-a-fost-intrebat-de-un-actionar-daca-grecia-ar-putea-fi-cumparata-de-companie-9346832
9346832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.