Şefii Apple şi Google discută pe tema disputelor privind drepturile de proprietate intelectuală şi tehnologiile patentate

Postat la 31 august 2012 16 afişări

Directorul general al Apple Tim Cook şi CEO-ul Google Larry Page discută pe tema disputelor privind drepturile de proprietate intelectuală şi tehnologiile patentate, a declarat o sursă apropiată situaţiei, citată de Bloomberg.

Cook şi Page au vorbit săptămâna trecută la telefon şi vor continua în curând discuţiile, a afirmat sursa Bloomberg, fără a face alte precizări. Apple nu are vreun litigiu cu Google, însă a dat în judecată mai multe companii care produc smartphone-uri pe platofrma Android, precum Samsung şi HTC, atacând în justiţie inclusiv caracteristici ale sistemului de operare dezvoltat de Google. O sursă apropiată avocaţilor Apple a afirmat că grupul a luat în calcul un proces împotriva Google în 2010, optând în schimb pentru acţionarea HTC în justiţie, în primul proces privind patentele din industria telefoanelor "deştepte".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
discutii,
tehnologie,
apple,
google
/actualitate/sefii-apple-si-google-discuta-pe-tema-disputelor-privind-drepturile-de-proprietate-intelectuala-si-tehnologiile-patentate-10004652
10004652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.