Şefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, reţinută pentru corupţie

Postat la 28 mai 2013 40 afişări

Şefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, Viorica Oniga, a fost reţinută, fiind acuzată că ar fi primit bani şi bunuri de peste 97.000 de lei, pentru ca 68 de persoane să fie încadrate ilegal în grad de handicap, acestea primind indemnizaţii totalizând aproape 1,2 milioane de lei.

Şefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, reţinută pentru corupţie

 Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Ploieşti au reţinut-o pe Viorica Oniga, preşedinta Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Prahova, funcţionar angajat cu contract de muncă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, pentru luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor publice cu avantaj patrimonial pentru altul şi fals intelectual, toate în formă continuată.

Alături de aceasta a fost reţinută şi Georgeta Oprea, pentru dare de mită, trafic de influenţă şi complicitate la înşelăciune, toate în formă continuată , se arată într-un comunicat de presă de marţi al DNA.

Procurorii vor cere Tribunalului Prahova arestarea preventivă pentru 29 de zile a Vioricăi Oniga şi a Georgetei Oprea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sefa-comisiei-de-evaluare-a-persoanelor-cu-handicap-prahova-retinuta-pentru-coruptie-10907028
10907028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.