Securitatea zborurilor către SUA, consolidată de Franţa. Guvernul american se teme de noi ameninţări teroriste

Postat la 04 iulie 2014 18 afişări

Franţa a anunţat vineri că va consolida, la solicitarea autortăţilor americane, măsurile de securitate aeroportuară pentru zborurile cu destinaţia Statele Unite, în perioada estivală, ceea ce ar putea genera întârzieri.

Securitatea zborurilor către SUA, consolidată de Franţa. Guvernul american se teme de noi ameninţări teroriste

 "Acest măsuri complementare vor fi implementate cu scopul de a crea cât mai puţin posibil disconfort pasagerilor. Cu toate acestea, sunt posibile întârzieri", a anunţat Direcţia Generală a Aviaţiei Civile (DGAC) într-un comunicat.

"Din motive de confidenţialitate, nu putem să dezvăluim aceste măsuri complementare", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Direcţiei.

DGAC recomandă pasagerilor către Statele Unite "să ia măsurile necesare pentru a sosi la aeroport cu sufcient timp înainte, cu scopul de a evita neplăceri şi dificultăţi la îmbarcare".

În total 43 de zboruri sunt operate zilnic cu destinaţia Statele Unite de pe şapte aeroporturi franceze (Paris-Roissy, Paris-Orly, Nisa, Marsilia, Tahiti, Martinica şi Guadelupe), a precizat DGAC.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/securitatea-zborurilor-catre-sua-consolidata-de-franta-guvernul-american-se-teme-de-noi-amenintari-teroriste-12887644
12887644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.