Secretarul Camerei Deputaţilor: Becali rămâne deputat dacă în sentinţă nu se specifică pierderea drepturilor electorale

Postat la 11 februarie 2013 18 afişări

George Becali îşi păstrează mandatul de deputat, dacă în sentinţa de condamnare nu se specifică pierderea drepturilor electorale, a declarat, luni, deputatul PSD Eugen Nicolicea, secretar al Camerei.

"Dacă nu se specifică pierderea drepturilor electorale, nu-şi pierde mandatul, iar pierderea drepturilor electorale în mod automat se face atunci când eşti încarcerat, deci nu în acest caz", a spus Nicolicea.

Nicolicea crede că Becali va "uza de căile extraordinare de atac" a sentinţei.

Întrebat despre declaraţia lui Becali că ar pleca definitiv din ţară, Eugen Nicolicea a arătat că interpretările sunt eronate , iar afirmaţia lui George Becali a fost "emoţională".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Secretar,
Camerea Deputaţilor,
sentinţă
/actualitate/secretarul-camerei-deputatilor-becali-ramane-deputat-daca-in-sentinta-nu-se-specifica-pierderea-drepturilor-electorale-10555342
10555342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.