Sebastian Ghiţă despre exitul din firmele IT&C: E momentul să transform acţiunile în lichidităţi

Postat la 20 august 2012 48 afişări

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă afirmă că a vândut acţiunile pe care le deţinea la companiile eMag, Flanco şi Asesoft Distribution dar şi la alte firme IT&C pentru că nu putea susţine dezvoltarea lor regională şi pentru că a decis să transforme în acest an în "lichidităţi" titlurile la aceste firme, pentru a face investiţii în alte domenii.

"Este momentul să transform acţiunile în lichidităţi pentru a urmări alte oportunităţi", a declarat Sebastian Ghiţă pentru ZF.

El nu a dorit să ofere detalii despre valoarea tranzacţiei cu Iulian Stanciu, prin care fostul partener a cumpărat toate acţiunile pe care le deţinea la Flanco şi Asesoft Distribution. "A fost o afacere bună", a spus Ghiţă.

"Am considerat că anumite afaceri trebuie să se dezvolte regional, pentru că nu mai pot creşte doar pe piaţa din România. Acesta este motivul pentru care am ieşit din companiile de retail şi distribuţie, în urma unei tranzacţii care a vizat acţiunile mele de la Flanco, Asesoft Distribution şi eMag".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sebastian Ghiţă,
firme,
IT&C
/actualitate/sebastian-ghita-despre-exitul-din-firmele-it-c-e-momentul-sa-transform-actiunile-in-lichiditati-9962735
9962735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.