Scrisoarea lui Gaddafi catre Obama: "Dragul nostru fiu, Excelenta, Baraka Hussein Abu Oumama"

Postat la 07 aprilie 2011 8 afişări

Potrivit AP, presedintele libian Muammar Gaddafi i-a trimis o scrisoare incoerenta omologului sau american, Barack Obama, in care il "implora" sa opreasca atacurile aeriene si ii ureaza noroc in algerile prezidentiale din 2012. Scrisoarea este redactata in limba engleza, contine numeroase greseli si a fost confirmata de surse de la Casa Alba citate de agentia de presa.

Am fost raniti mai mult moral decat fizic, in urma a ceea ce ni s-a intamplat, atat in urma declaratiilor, cat si a faptelor dumneavoastra. In ciuda acestora, veti ramane fiul nostru, indiferent ce se va intampla. Vom continua sa ne rugam sa ramaneti presedintele Statelor Unite ale Americii. Speram ca veti castiga noile alegeri. Sunteti un om care are destul curaj sa anuleze o actiune incorecta si gresita (n.r. wrong and mistaken, in original). Sunt convins ca sunteti capabil sa va asumati responsabilitatea pentru aceasta.

Cititi mai multe pe www.gamdul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gaddafi,
Obama,
scrisoare
/actualitate/scrisoarea-lui-gaddafi-catre-obama-dragul-nostru-fiu-excelenta-baraka-hussein-abu-oumama-8137159
8137159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.