Scor uriaş pentru AUR în diaspora. Rezultate parţiale ALEGERI PARLAMENTARE

Postat la 07 decembrie 2020 114 afişări

Scor uriaş pentru AUR în diaspora. Rezultate parţiale ALEGERI PARLAMENTARE

Până acum, s-au contorizat 58,68% din voturile diasporei. USR Plus conduce în afara graniţelor, cu 29,09%, urmat de AUR cu 26,51%. Podiumul este completat de PNL, cu 25,52%

Votul în diaspora s-a încheiat

Votarea în străinătate, la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor, s-a încheiat în toate cele 748 de secţii de votare.

Ultimele secţii închise au fost pe Coasta de Vest a SUA şi a Canadei la ora 7.00, ora României, anunţă MAE.

35.808 cetăţeni români din străinătate au optat pentru votul prin corespondenţă, iar 3.078 au optat pentru votul la secţia de votare.

AUR, surpriza alegerilor

Surpriza acestor alegeri, partidul AUR (Alianţa pentru Unirea Românilor ), se situează pe locul 2 în preferinţele românilor din diaspora.

Potrivit rezultatelor parţiale la alegeri parlamentare, obţinute după centralizarea a 58,68% dintre voturile din afara graniţelor, AUR este opţiunea a 26,51% din voturile numărate până acum.

Doar USR Plus a reuşit rezultate mai bune, centralizând 29,09% din opţiunile românilor din afara graniţelor.

Până acum, au fost numărate voturile din 439 de secţii de votare dintre cele 748 totale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
diaspora,
alegeri parlamentare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.