Scolile bucurestene pregatite de noul an. In tara e mai rau

Postat la 11 septembrie 2010 15 afişări

Scolile din Bucuresti sunt pregatite sa-si primeasca elevii in noul an scolar, cu exceptia a doua unitati de invatamant, din peste 450 existente, care vor face deschiderea de an si isi vor desfasura activitatea in alte scoli, pana vor fi finalizate lucrarile de reabilitare prin programul BEI.

Doar doi la suta dintre elevii bucuresteni, inscrisi la Liceul "Dimitrei Gusti" din Sectorul 5, si la Scoala 311, din Sectorul 6, vor incepe cursurile din noul an scolar in alte unitati de invatamant.

Cele doua unitati sunt in curs de reabilitare prin programul Bancii Europene pentru Investitii (BEI), elevii Grupului Scolar "Dimitrie Gusti" urmand sa inceapa si acest an scolar la Scoala 147, unde au fost mutati inca din 2008, iar cei de la Scoala 311 vor invata, pentru al patrulea an, in incinta Scolii 205.

Cu toate acestea, situatia generala a scolilor din Capitala pare sa se fi imbunatatit, avand in vedere datele raportate de Inspectoratul Scolar (ISMB).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
scoli,
elevi,
invatamant,
reabilitare,
BEI
/actualitate/scolile-bucurestene-pregatite-de-noul-an-in-tara-e-mai-rau-7193056
7193056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.