ŞCOALA ALTFEL: Elevii vor afla de la poliţişti şi pompieri cum "Să ştii mai multe, să fii mai bun!"

Postat la 31 martie 2013 27 afişări

Cum să devii poliţist sau pompier şi în ce fel se acordă primul ajutor - acestea sunt doar câteva dintre "lecţiile" pregătite pentru elevi în săptămâna de activităţi extraşcolare "Să ştii mai multe, să fii mai bun!", care include, pentru mulţi, şi evenimente culturale, sportive şi de divertisment.

ŞCOALA ALTFEL: Elevii vor afla de la poliţişti şi pompieri cum "Să ştii mai multe, să fii mai bun!"

 Cunoscută în 2012 ca "Şcoala altfel", săptămâna "Să ştii mai multe, să fii mai bun!" le oferă elevilor şi anul acesta, în perioada 1-5 aprilie, ocazia de a vizita instituţii publice şi de a cunoaşte activitatea angajaţilor acestora.

Astfel, după ce peste 10.000 de copii s-au întâlnit, anul trecut, cu lucrători din structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI), instituţia anunţă că sprijină şi acum programul iniţiat de Ministerul Educaţiei, pentru a le prezenta elevilor munca de zi cu zi a poliţiştilor, jandarmilor şi pompierilor. Întâlnirile vor avea loc în şcoli şi grădiniţe sau chiar la sediile structurilor MAI.

Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, va prezenta celor mici teme legate de prevenirea delincvenţei juvenile, recomandări de prevenire a criminalităţii, precum şi o demonstraţie cu câini poliţişti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elevi,
politisti,
scoala,
pompieri,
prevenire
/actualitate/scoala-altfel-elevii-vor-afla-de-la-politisti-si-pompieri-cum-sa-stii-mai-multe-sa-fii-mai-bun-10702468
10702468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.