Schimbarile la varf in companiile de asigurari continua. Se pregateste un nou CEO pentru Uniqa Asigurari

Postat la 25 octombrie 2010 47 afişări

Aprobarea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) este singura formalitate de care austriecii de la Uniqa mai au nevoie pentru a oficializa numirea unui nou director general.

In momentul de fata, la conducerea directoratului Uniqa Asigurari se afla Ileana Horvath, iar cel care o va inlocui - dupa aprobarea CSA - este Oliviu Gabriel Stoica, in prezent director regional la Uniqa International.

"Propunerea de numire a domnului Stoica se afla in prezent la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, pentru aprobare, motiv pentru care compania nu a publicat informatii in acest sens. Potrivit legislatiei in vigoare, pana la momentul aprobarii de catre CSA, board-ul Uniqa Asigurari functioneaza in formula actuala", spun reprezentantii Uniqa.

Ileana Horvath, in varsta de 48 de ani, a preluat conducerea Uniqa Asigurari in decembrie 2008, mandatul sau urmand sa expire la sfarsitul anului viitor. Oliviu Stoica are experienta in industria serviciilor financiare si a lucrat pentru companii precum KBC Group, Citibank sau MasterCard WorldWide.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
CEO,
Uniqa Asigurari,
CSA
/actualitate/schimbarile-la-varf-in-companiile-de-asigurari-continua-se-pregateste-un-nou-ceo-pentru-uniqa-asigurari-7559034
7559034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.