Schimbări la conducerea SIF Transilvania, emitent de 840 mil. lei: Radu-Claudiu Roşca îl înlocuieşte pe Marius Moldovan din funcţia de preşedinte executiv

Autor: Liviu Popescu Postat la 13 august 2021 99 afişări

Schimbări la conducerea SIF Transilvania, emitent de 840 mil. lei: Radu-Claudiu Roşca îl înlocuieşte pe Marius Moldovan din funcţia de preşedinte executiv

SIF Transilvania (SIF3), emitent cu o capitalizare de 840 mil. lei, a anunţat vineri că Radu-Claudiu Roşca îl va înlocui pe Marius Moldovan din funcţia de preşedinte executiv/director general din 13 septembrie 2021, potrivit unor raportări la bursa de la Bucureşti.

“S.I.F. Transilvania aduce la cunoştinţa acţionarilor şi investitorilor încetarea, cu acordul părţilor, a mandatului de membru al Directoratului al domnului Marius Adrian Moldovan – Preşedinte Executiv/Director General al societăţii, începând cu data de 11.09.2021, cu continuarea exercitării atribuţiilor funcţiei până la această dată”.

Pe parcursul mandatului său, prin leadership-ul promovat, domnul Moldovan a contribuit semnificativ la îmbunătăţirea imaginii societăţii şi la implementarea unei abordări competitive în ceea ce priveşte managementul, guvernanţa corporativă, administrarea portofoliului şi managementul riscurilor, potrivit SIF Transilvania.

În raportul publicat la bursă se menţionează că prin hotărârea Consiliului de Supraveghere 12 august 2022, Radu-Claudiu Roşca a fost numit Preşedinte Executiv/Director General al societăţii, atribuţiile funcţiei urmând a fi exercitate începând cu data de 13.09.2021.

SIF Transilvania a mai anunţat că mandatul de membru al directoratului/director al lui Tony-Cristian Răduţă-Gib va înceta, cu acordul părţilor, începând cu data de 11.11.2021, cu continuarea exercitării atribuţiilor funcţiei până la această dată.

“În baza hotărârii Consiliului de Supraveghere din data de 12.08.2021, dl Dragoş Călin a fost numit Membru al Directoratului/Director al societăţii, pentru un mandat cuprins între data aprobării acestuia în această funcţie de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, dar nu mai devreme de 13.09.2021, şi data de 20.04.2024”. Tony-Cristian Răduţă-Gib a fost numit Vicepreşedinte Executiv/Director General Adjunct, începând cu data de 13.09.2021.

În mai 2020 SIF Transilvania a anunţat la bursă că Marius Moldovan a acceptat mandatul de preşedinte executiv/director general până la 15 mai 2024. De la începutul anului 2021 acţiunile SIF3 au plus 12,2% pe tranzacţii de 24,3 mil. lei.

 ​

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.