Schimbări în echipa Coca-Cola HBC România

Autor: Andra Stroe Postat la 27 august 2020 160 afişări

Schimbări în echipa Coca-Cola HBC România

Alice Nichita preia rolul de public affairs & communication manager Coca-Cola HBC România şi se va alătura echipei de senior management al organizaţiei începând cu data de 1 septembrie, ca urmare a promovării Irinei Ionescu în funcţia de public affairs & communication manager Coca-Cola HBC Adria. Ea s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC România în februarie 2015, deţinând rolul de public affairs manager. Anterior, a lucrat peste 8 ani în consultanţă în afaceri publice şi relaţii guvernamentale, comunicare, management de evenimente şi responsabilitate socială corporativă, coordonând proiecte în industrii diferite, incluzând şi zona de fonduri europene.

Irina Ionescu s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2014, iar înainte a condus propria companie de consultanţă în management şi marketing timp de 7 ani. Anterior acestei experienţe, a făcut parte din echipa The Coca-Cola Company timp de 11 ani, lucrând  în departamentul de marketing, dar şi în cel de afaceri publice şi relaţii guvernamentale (Public Affairs). În noul rol, Irina Ionescu va coordona activitatea de Public Affairs & Communication din trei pieţe (Croaţia, Bosnia şi Herţegovina şi Slovenia).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coca-cola,
romania,
schimbari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.