Schimbare majoră la Apple. Ce modificări de soft a efectuat gigantul tech

Postat la 19 august 2021 53 afişări

Schimbare majoră la Apple. Ce modificări de soft a efectuat gigantul tech

Cea mai recentă versiune de soft a companiei Apple este iOS 15 beta 6. După ultima actualizare, tot mai mulţi utilizatori sunt nemulţumiţi de modul de funcţionare al aplicaţiei Safari. Aplicaţia a devenit inutilizabilă, iar sesizările pe adresa companiei nu au întârziat să apară

Compania Apple intenţionează să schimbe modul actual de funcţionare al aplicaţiei Safari, după ce mai mulţi utilizatori s-au plâns de faptul că a devenit inutilizabilă.

După ultima actualizare de soft iOS 15 în versiunea beta, oficialii companiei mizau pe aspectul futurist al motorului de căutare propriu: Safari.

Însă la capitolul funcţionalitate nu au stat la fel de bine precum se aşteptau. Utilizatorii au sesizat compania în privinţa modului complicat de utilizare al îndrăgitei aplicaţii.

Compania a dat asigurări şi a venit cu soluţia mult aşteptată: a revenit la setările iniţiale pentru Safari. Nu ar fi prima oară când Apple retrage anumite funcţii sau facilităţi după ce cumpărătorii s-au plâns de ele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
soft,
gigant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.